About us

Paraplu bedrukken · Paraplu’s bedrukken · Premium of budget paraplu met logo?

Gedrukte paraplu voor reclame · 1. Multi-kleuren stiksels voor luifel · 2. Aangepast Embleem op Paraplu · 3. Transparant handvat · 4. Kleurrijke parapluribben.

1,68+
Nationale en regio’s
who we are

Shenzhen Youchi Umbrella Co., Ltd.

Shenzhen Youchi Umbrella Co., Ltd. is een uitgebreide onderneming die ontwerp, productie en advertentieplanning in Guangdong integreert. Het bedrijf produceert voornamelijk verschillende mode -paraplu’s, advertentie -paraplu’s, parasols, tenten, advertentie -zonne -paraplu’s, strandparasols, enz.
Het is een moderne opkomende onderneming die gespecialiseerd is in de productie van verschillende waterdichte, regenproof en winddichte producten. Het is een groepsbedrijf dat R&D, ontwerp, productie en verkoop integreert. Het bedrijf is gevestigd in Shenzhen, het International Commercial Center. De fabriek grenst aan Huizhou. Het omvat een oppervlakte van 4.000 vierkante meter. Er zijn meer dan 200 werknemers, 200.000 paraplu’s in elk type, en meer dan 20.000 Raindars en Raincoat Jackets. Het bedrijf heeft zijn eigen unieke ervaring en methoden in klantenservice en stijlinnovatie; productverkoop omvat alle delen van China, Europa, de Verenigde Staten, Japan, Zuidoost -Azië en andere plaatsen en geniet een hoge reputatie in binnen- en buitenland.

Gedrukte paraplu voor reclame ·

Aangepast Embleem op Paraplu ·

De paraplu geproduceerd:
Vouwparaplu, handmatige paraplu, automatische paraplu, automatische paraplu, advertentie -paraplu, cadeau -paraplu, parasol, golfparaplu, paraplu voor zakelijke geschenken, mini -paraplu, omgekeerde paraplu, rechte staaf paraplu, hoog -end paraplu, hoog -end -vibele Umbrella, enz. De specificaties zijn beschikbaar van 17 -inch tot 34 inch.