Standaard paraplu’s bedrukken. De standaard paraplu

Promotie paraplu

Paraplu bedrukken met eigen logo

Promotie paraplu

Digitaal afdrukken, SILK NET -afdruk- en borduuropties

Er zijn veel opties voor uw merkafdruk. We gebruiken en combineren verschillende verschillende afdrukprocessen om uw promotionele paraplu te maken: sublimatie, schermafdrukken, 4 -kolor afdrukken, overdracht, borduurwerk en oude modus naaien en afstemmen. We kunnen oogpromotionele promotionele paraplu’s maken voor specifieke merken. We zullen uw ontwerp altijd de meest kosteneffectieve methoden verstrekken.

Paraplu -afdrukoptie

Paraplu -afdrukoptie
Aangepaste paraplu’s kunnen verschillende speciale effecten hebben, waaronder schaduwshows. Breng ons uitdagingen, we zullen een unieke en verbluffende promotionele paraplu voor u creëren. Digitale afdrukparaplu’s laten felle kleuren en patronen afdrukken afdrukken.

Kan worden gebruikt voor kortere productie en werking
Warmte sublimatieafdruk wordt gebruikt om de warmtecompressor te gebruiken om de sublimatie -inkt op het oppervlak aan te brengen om de vereiste warmte-, tijd- en drukcombinatie te bieden.

De geborduurde paraplu kan worden gecombineerd met de traditionele drukmethode en biedt een combinatie van decoratieve technologie. Onze fabriek maakt gebruik van de nieuwste computer om multi -embroidery -machines te besturen om panelen, labels, labels en paraplu’s te versieren.

4 Kleurenafdrukproces (kunstafdrukken) kan worden gebruikt om kunstwerken en galerijwerken te kopiëren die dramatische kleuren nodig hebben. Dit is een duurder printproces, maar maakt diepte en kleur mogelijk.

Metaalafdrukken kan gedetailleerde metalen logo -effecten op de promotie -paraplu bieden. We gebruiken echt goud in een kleine hoeveelheid substraten, waardoor het drukeffect duidelijk wordt. Casting is een andere decoratieve methode. Het effect is geweldig en er zijn veel kleuren en texturen om uit te kiezen.

Silknet -afdrukken is een traditionele methode, efficiënt en blijvend. De afbeelding wordt overgebracht naar het oppervlak van de paraplu door de inkt en het “zijde gaas” gedrukt door de sjabloon wordt onderdrukt en behandeld met een gevoelige emulsie. Elke kleur vereist een scherm.

P