Paraplu met logo

paraplu met logo bestellen

paraplu met logo laten bedrukken

paraplu met logo kleine aantallen

paraplu met logo per stuk

paraplu met logo goedkoopste

Aangepaste promotionele paraplu’s ontwerp
Een gedetailleerd proces van het gehele OEM -proces is als volgt:

  1. Serviceconsult, inclusief het verduidelijken van vereisten, het bepalen van ontwerpprogramma’s en ondertekeningscontracten.
  2. Productie en beheer: levering van productieontwerp, kwaliteitscontrole, inspectie.
  3. Productservice: kwaliteitsprobleemafhandeling, after-sales service.

We streven ernaar om warme service te bieden, zodat klanten zich vol liefde kunnen voelen na het gebruik van onze paraplu van het bedrijfsgeschenken.

Aangepaste paraplu -zaak

De marktreactie voor deze twee paraplu’s is erg goed, perfect om te voldoen aan de verwachtingen van klanten. In het vroege stadium voerde de overkoepelende industrie diepgaande communicatie met klanten. Om te voldoen aan de “mode en bruikbaarheid” van paraplu, werd de logo -presentatie veranderd in het ontwerp, dat goede feedback van de markt kreeg.

Nadat de klant de ontwerptekening, specificatie en materiaal van paraplu bepaalt, zal de fabriek het monster maken en naar de klant sturen ter bevestiging. Na de bevestiging bevestigen de twee partijen de samenwerking, ondertekenen het contract, verzamel 30% storting, de fabriek bereidt onmiddellijk goederen op voor de productie. Nadat het eindproduct de fabriek verlaat, leveren we deze via logistiek aan de klant.

De mogelijkheid van aangepaste paraplu is oneindig. Op basis van de nadruk van het bedrijf op ontwerp en goede visuele presentatie van producten, is het door veel klanten erkend. In de toekomst zullen we meer klanten van hoge kwaliteit en concurrerende producten bieden.

Aangepast ontwerp

Youchi kan klanten een groot aantal aangepaste paraplu’s op tijd bieden, en we zijn graag unieke aangepaste -ingedrukte paraplu’s met logo.
U kunt het concept van aangepaste paraplu voorstellen die u wilt. ​​​​​​​​​

Het gedetailleerde proces van het gehele OEM -proces is als volgt:

  1. Serviceconsult, inclusief het verduidelijken van behoeften, het bepalen van ontwerpprogramma’s en ondertekeningscontracten.
  2. Productie en beheer: levering van productieontwerp, kwaliteitscontrole, inspectie.
  3. Productservice: kwaliteitsproblemen, na -sales service.

We zijn toegewijd om enthousiaste diensten te bieden, zodat klanten zich vol liefde voelen na het gebruik van onze paraplu.